تحقیق قارچ جنس آسپرژیلوس

تحقیق قارچ جنس آسپرژیلوس

تحقیق-قارچ-جنس-آسپرژیلوس

دانلود تحقیق در مورد قارچ جنس آسپرژیلوس،
در قالب doc و در ۳۲ صفحه، قابل ویرایش.


بخشی از متن تحقیق:
قارچ جنس آسپرژیلوس به طور وسیع در محیط منتشر هستند. کلیه این گونه‌ ها نسبت به حرارت مقاوم بوده و قادرند به ‌راحتی خود را با محیط و بافت سازگار کنند و بیماری ایجاد نمایند. این قارچ جزئی از میکروفلور طبیعی آب و خاک هستند و در محیط‌ های مختلف و حرارت ۲۵ درجه سانتی‌ گراد و رطوبت بیش از ۸۵% وجود بهترین شرایط رشد هستند و مایکوتوکسین تولید می‌کنند. مایکوتوکسین ها متابولیت های بسیار متنوع تولید شده به وسیله قارچست، که موجب مسمومیت مصرف‌کنندگان مستقیم قارچی مولد یا محصولات آلوده به آن‌ها می‌ شود. افلاتوکسین ها گروه بزرگی از مایکوتوکسین ها هستند که جز متابولیت های ثانویه قارچی بوده و به وسیله گونه‌ هایی از جنس آسپرژیلوس شامل A.parasiticus، A.nomius و A.flavus و تعدادی از گونه‌ های پنیسیلیوم و ریزوپوس تولید می‌ شوند. افلاتوکسین ها به دلیل سابقه نسبتاً طولانی، استفاده در تحقیقات تجربی و فراوانی قابل ملاحظه آن‌ ها در طبیعت به عنوان سردسته و مشهورترین مایکوتوکسین شناخته شده معرفی می‌گردند. 
افلاتوکسین در صنایع غذایی، دام‌پروری و حوزه پزشکی اهمیت دارد و آسیب‌ های اقتصادی فراوانی را سبب می‌ شود. غذای آلوده به سم افلاتوکسین، علاوه بر ضربه اقتصادی، باعث تلفات شدیدی در حیوانات می‌شود. در شرایط گرمسیری و نیمه گرمسیری، پتانسیل گسترش افلاتوکسیکوزیس به علت انبار کردن مواد غذایی تحت شرایط رطوبت و حرارت بالا افزایش می‌یابد. حدود ۱۲۰ قارچ شناسایی شده‌اند که قادر به تولید سم می باشند.
دانلود فایل